Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Кафедра міжнародної економіки і менеджменту
Кафедра підприємництва і торгівлі
Кафедра статистики і економічного прогнозування
Кафедра туризму
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 1-10 из 15.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Організація ресторанного господарства : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2023
Креативне підприємництво в Україні: поточний стан та перспективи
Тимошенко К. В.
2023
Формування ефективної системи просування продукції підприємства
Коротенко А. С.
;
Тимошенко К. В.
2023
Розробка системи стимулювання праці персоналу підприємства
Якубов К. В.
;
Тимошенко К. В.
2023
Сутність і місце технології управління в системі управління підприємством
Перерва І. М.
2023
Вплив бізнес-процесів на досягнення стратегічних цілей підприємства
Чернуха Т. C.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Управління бізнес-комунікаціями в підприємницькій діяльності
Бутенко Д. С.
;
Новиков М. В.
2023
Використання інтернет-маркетингу у просуванні брендів та продуктів
Кисельов О. С.
Просмотр
Автор
3
Давидова О. Ю.
3
Тимошенко К. В.
2
Сисоєва С. І.
1
Баранов Є. О.
1
Бровко О. І.
1
Бутенко Д. С.
1
Гусєва П. М.
1
Давидова О. Ю.
1
Кисельов О. С.
1
Коротенко А. С.
.
дальше >
Тема
4
виробництво
4
заклад
4
обслуговування
4
продукція
4
розвиток
4
споживач
3
конкурентоспроможність
3
послуга
3
стратегія
2
готельно-ресторанне господарство
.
дальше >
Has File(s)
15
true