Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29728
Название: Креативне підприємництво в Україні: поточний стан та перспективи
Авторы: Тимошенко К. В.
Ключевые слова: підприємство
Україна
розвиток
зростання
поточній стан
перспективи
креативність
творчість
освіта
знання
установи
культурний фон
ресурси
мотиви
стимули
технології
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Тимошенко К. В. Креативне підприємництво в Україні: поточний стан та перспективи / К. В. Тимошенко // Ефективна економіка. – 2023. – №5.
Краткий осмотр (реферат): Креативне підприємництво в Україні неухильно розвивається протягом останніх кількох років, з’являється низка стартапів і малих підприємств у креативних галузях, таких як реклама, дизайн, мода, кіно, музика тощо. Стаття присвячена вивченню поточного стану та перспектив розвитку креативного підприємництва в Україні. Досліджено роль та вплив креативного підприємництва на економіку країни, аналізують основні чинники, що визначають розвиток цього сектору, а також ідентифікують перешкоди та виклики, з якими стикаються креативні підприємці в Україні. У статті розглядаються різні аспекти креативного підприємництва, такі як інноваційність, творчість, дизайн та маркетингові стратегії, що допомагають підприємцям розвивати свої бізнес-ідеї та конкурувати на ринку. Проведено аналіз сучасних трендів і практик креативного підприємництва в Україні, а також розглядають перспективи його подальшого розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29728
Располагается в коллекциях:Статті (ПіТ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.