Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Назва: Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу
Автори: Бутенко Д. С.
Теми: готельно-ресторанний бізнес
розвиток
скорочення витрат
послуги
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Бутенко Д. С. Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу / Д. С. Бутенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали ІV Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., 31 бер. 2021 р. – С. 40-42.
Короткий огляд (реферат): Проведено аналіз впливу пандемії коронавірусу на темпи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Виокремлено шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Надано рекомендації щодо дотримання певного рівня якості надання послуг. Перелічено можливі напрями зниження витрат з метою підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто можливості переходу на нові форми надання послуг в сфері готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Розташовується у зібраннях:Статті (МБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.