Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Title: Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу
Authors: Бутенко Д. С.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
розвиток
скорочення витрат
послуги
Issue Date: 2021
Citation: Бутенко Д. С. Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу / Д. С. Бутенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали ІV Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., 31 бер. 2021 р. – С. 40-42.
Abstract: Проведено аналіз впливу пандемії коронавірусу на темпи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Виокремлено шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Надано рекомендації щодо дотримання певного рівня якості надання послуг. Перелічено можливі напрями зниження витрат з метою підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто можливості переходу на нові форми надання послуг в сфері готельно-ресторанного бізнесу.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Appears in Collections:Статті (МБ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.