Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorБутенко Д. С.-
dc.date.accessioned2021-09-01T12:08:29Z-
dc.date.available2021-09-01T12:08:29Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationБутенко Д. С. Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу / Д. С. Бутенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали ІV Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., 31 бер. 2021 р. – С. 40-42.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942-
dc.description.abstractПроведено аналіз впливу пандемії коронавірусу на темпи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Виокремлено шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Надано рекомендації щодо дотримання певного рівня якості надання послуг. Перелічено можливі напрями зниження витрат з метою підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто можливості переходу на нові форми надання послуг в сфері готельно-ресторанного бізнесу.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесru_RU
dc.subjectрозвитокru_RU
dc.subjectскорочення витратru_RU
dc.subjectпослугиru_RU
dc.titleУпраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусуru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.