Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Название: Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу
Авторы: Бутенко Д. С.
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
розвиток
скорочення витрат
послуги
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Бутенко Д. С. Упраління розвитком готельно-ресторанного бізнесу в умовах пандемії коронавірусу / Д. С. Бутенко // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали ІV Всеукр-ої наук.-практ. інтернет-конф., 31 бер. 2021 р. – С. 40-42.
Краткий осмотр (реферат): Проведено аналіз впливу пандемії коронавірусу на темпи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Виокремлено шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу. Надано рекомендації щодо дотримання певного рівня якості надання послуг. Перелічено можливі напрями зниження витрат з метою підвищення ефективності діяльності готельно-ресторанного бізнесу. Розглянуто можливості переходу на нові форми надання послуг в сфері готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25942
Располагается в коллекциях:Статті (МБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.