Поиск


Текущие фильтры:

Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 101-110 из 110.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Управління бізнес-комунікаціями в підприємницькій діяльностіБутенко Д. С.; Новиков М. В.
2018Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практикаДавидова О. Ю.
2016Аналіз методик оцінки експортного потенціалу підприємстваШестакова О. А.; Баранник В. О.; Шестакова Е. А.; Баранник В. А.; Shestakova O. A.; Barannyk V. O.
2022Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесіЖуков В.
2023Використання інтернет-маркетингу у просуванні брендів та продуктівКисельов О. С.
2023Управління ризиками підприємства для забезпечення його конкурентоспроможностіБаранов Є. О.
2023Аналіз основних визначень поняття та факторів конкурентоспроможності підприємстваГусєва П. М.
2023Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.
2023Запровадження інноваційних технологій з метою розвитку суб’єкта підприємницької діяльностіСитніков В.
2023Економічна поведінка підприємства: аналіз підходів визначення дефініціїРаєвнєва О. В.; Бровко О. І.; Су Жуй