Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30170
Название: Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика
Авторы: Давидова О. Ю.
Ключевые слова: інновації
інноваційне управління
розвиток
підприємство
готельно-ресторанне господарство
ефективність
методологія
Дата публикации: 2018
Библиографическое описание: Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика : монографія : / О. Ю. Давидова. – Харків : Вид. Іванченка І.С., 2018. – 448 с.
Краткий осмотр (реферат): В монографії викладені загальнотеоретичні, методологічні і практичні основи інноваційного управління розвитком підприємств. Особлива увага приділена питанням діагностики і підвищення ефективності інноваційного управління розвитком підприємств, методологічного підґрунтя та концептуальним основам формування і оцінки інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства. Матеріали монографії призначені для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, керівників, підприємців, а також усім, хто цікавиться питаннями інноваційного управління розвитком підприємств.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30170
Располагается в коллекциях:Монографії (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
МОНОГРАФІЯ готовая ПЕЧАТЬ.pdf6,07 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.