Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30170
Назва: Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика
Автори: Давидова О. Ю.
Теми: інновації
інноваційне управління
розвиток
підприємство
готельно-ресторанне господарство
ефективність
методологія
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика : монографія : / О. Ю. Давидова. – Харків : Вид. Іванченка І.С., 2018. – 448 с.
Короткий огляд (реферат): В монографії викладені загальнотеоретичні, методологічні і практичні основи інноваційного управління розвитком підприємств. Особлива увага приділена питанням діагностики і підвищення ефективності інноваційного управління розвитком підприємств, методологічного підґрунтя та концептуальним основам формування і оцінки інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства. Матеріали монографії призначені для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, керівників, підприємців, а також усім, хто цікавиться питаннями інноваційного управління розвитком підприємств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30170
Розташовується у зібраннях:Монографії (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
МОНОГРАФІЯ готовая ПЕЧАТЬ.pdf6,07 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.