Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30170
Title: Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика
Authors: Давидова О. Ю.
Keywords: інновації
інноваційне управління
розвиток
підприємство
готельно-ресторанне господарство
ефективність
методологія
Issue Date: 2018
Citation: Інноваційне управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства: методологія, теорія і практика : монографія : / О. Ю. Давидова. – Харків : Вид. Іванченка І.С., 2018. – 448 с.
Abstract: В монографії викладені загальнотеоретичні, методологічні і практичні основи інноваційного управління розвитком підприємств. Особлива увага приділена питанням діагностики і підвищення ефективності інноваційного управління розвитком підприємств, методологічного підґрунтя та концептуальним основам формування і оцінки інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства. Матеріали монографії призначені для студентів вищих навчальних закладів економічних спеціальностей, аспірантів, викладачів, керівників, підприємців, а також усім, хто цікавиться питаннями інноваційного управління розвитком підприємств.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30170
Appears in Collections:Монографії (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
МОНОГРАФІЯ готовая ПЕЧАТЬ.pdf6,07 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.