Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30976
Название: Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі
Авторы: Жуков В.
Ключевые слова: готельно-ресторанний бізнес
підприємство
ризики
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Жуков В. Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі / В. Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. Конференції, 06 жовтня 2022 р. : тези допов. - Львів, 2022. - C. 33-35.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто різні підходи до класифікації ризиків у діяльності підприємств. Багатогранність поняття «ризик» зумовлена різноманітністю чинників, що характеризують як особливості конкретного виду діяльності, так і специфічні риси невизначеності, за умов якої ця діяльність здійснюється. Тільки на основі системного підходу можна оцінити ризики підприємств готельно-ресторанного бізнесу, забезпечивши ринку збалансованість та економічну ефективність відповідно до обраної стратегії розвитку.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30976
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези Жуков -Львов.pdf552,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.