Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30976
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Жуков В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-24T22:03:27Z | - |
dc.date.available | 2024-01-24T22:03:27Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Жуков В. Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі / В. Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. Конференції, 06 жовтня 2022 р. : тези допов. - Львів, 2022. - C. 33-35. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30976 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто різні підходи до класифікації ризиків у діяльності підприємств. Багатогранність поняття «ризик» зумовлена різноманітністю чинників, що характеризують як особливості конкретного виду діяльності, так і специфічні риси невизначеності, за умов якої ця діяльність здійснюється. Тільки на основі системного підходу можна оцінити ризики підприємств готельно-ресторанного бізнесу, забезпечивши ринку збалансованість та економічну ефективність відповідно до обраної стратегії розвитку. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | підприємство | ru_RU |
dc.subject | ризики | ru_RU |
dc.title | Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
тези Жуков -Львов.pdf | 552,07 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.