Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30976
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖуков В.-
dc.date.accessioned2024-01-24T22:03:27Z-
dc.date.available2024-01-24T22:03:27Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЖуков В. Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі / В. Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали ІІІ Міжнародної наук.-практ. Конференції, 06 жовтня 2022 р. : тези допов. - Львів, 2022. - C. 33-35.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30976-
dc.description.abstractРозглянуто різні підходи до класифікації ризиків у діяльності підприємств. Багатогранність поняття «ризик» зумовлена різноманітністю чинників, що характеризують як особливості конкретного виду діяльності, так і специфічні риси невизначеності, за умов якої ця діяльність здійснюється. Тільки на основі системного підходу можна оцінити ризики підприємств готельно-ресторанного бізнесу, забезпечивши ринку збалансованість та економічну ефективність відповідно до обраної стратегії розвитку.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесru_RU
dc.subjectпідприємствоru_RU
dc.subjectризикиru_RU
dc.titleУправління ризиками в готельно-ресторанному бізнесіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
тези Жуков -Львов.pdf552,07 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.