Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29958
Название: Аналіз основних визначень поняття та факторів конкурентоспроможності підприємства
Авторы: Гусєва П. М.
Ключевые слова: фактори конкурентоспроможності
конкуренти
конкурентоспроможність
підприємство
показники
Дата публикации: 2023
Библиографическое описание: Гусєва П. М. Аналіз основних визначень поняття та факторів конкурентоспроможності підприємства / П. М. Гусєва, науковий керівник І. Я. Іпполітова / Економіка підприємства: теорія та практика [Електронний ресурс] : матеріали ХІI Всеукраїнської студентської науково-практичної інтернет-конференції, 20–21 квітня 2023 р. : тези допов. - Луцьк: ВІП ЛНТУ, 2022. – С. 60-62.
Краткий осмотр (реферат): В тезах розглянуто основні визначення поняття та факторів конкурентоспроможності підприємства. Наведено фактори конкурентоспроможності підприємства. Наведені вище переліки факторів конкурентоспроможності підприємства є найправильнішими і мають використовуватися для аналізу її рівня на певному підприємстві. Конкурентоспроможність підприємства є складним та дуже важливим для його діяльності узагальненим відносним показником, на який впливають різноманітні фактори. Для досягнення високого рівня конкурентоспроможності необхідно ефективно нею управляти, а також створювати певні конкурентні переваги підприємства перед його конкурентами.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29958
Располагается в коллекциях:Статті студентів (ПіТ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гусєва_П_М_тези.pdf1,28 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.