Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/6961
Назва: Определение шероховатости обработанной поверхности при шлифовании
Інші назви: Визначення шорсткості обробленої поверхні при шліфуванні
Definition sherohovatosty obrabotannoy surface at shlyfovanyy
Автори: Дитиненко С. А.
Новиков Ф. В.
Иванов И. Е.
Дитиненко С. О.
Новіков Ф. В.
Іванов І. Є.
Dytynenko S. O.
Novikov F. V.
Ivanov I. E.
Теми: шлифование
твердый сплав
алмазный круг
электроэрозионная правка
режимы шлифования
износ зерна
математическая модель
шероховатость поверхности
шліфування
твердий сплав
алмазний круг
електроерозійна правка
режими шліфування
зношування зерна
математична модель
шорсткість поверхні
grinding
hard alloy
diamond wheel
electro- dressing
grinding modes
deterioration of grain
the mathematical model
the roughness of the surface
Дата публікації: 2013
Видавництво: Х.: НТУ “ХПІ”.
Бібліографічний опис: Дитиненко С.А., Новиков Ф.В., Иванов И.Е. Определение шероховатости обработанной поверхности при шлифовании // Вісник НТУ “ХПІ”. Збірник наукових праць. Серія: Нові рішення в сучасних технологіях. – Х.: НТУ “ХПІ”. − 2013. − № 43 (1016). − С. 78-86. Библиогр.: 5 наим.
Короткий огляд (реферат): Приведена математическая модель определения шероховатости поверхности при алмазном шлифовании и выявлены условия ее уменьшения, состоящие главным образом в увеличении величины линейного износа зерен до момента их объемного разрушения и последующего выпадения из связки круга. Показана возможность существенного уменьшения шероховатости поверхности за счет создания на алмазном круге плосковершинных зерен, что соответствует экспериментальным данным.
Наведено математичну модель визначення шорсткості поверхні при алмазному шліфуванні й виявлені умови її зменшення, які полягають головним чином у збільшенні величини лінійного зношування зерен до моменту їхнього об'ємного руйнування й наступного випадіння зі зв'язки круга. Показано можливість істотного зменшення шорсткості поверхні за рахунок створення на алмазному крузі плосковершинних зерен, що відповідає експериментальним даним.
A mathematical model for determining surface roughness in diamond grinding and identified the conditions for its reduction , consisting mainly to increase the magnitude of the linear wear of grains until they surround the destruction and subsequent loss of the bunch circle. The possibility of a substantial reduction of surface roughness by creating a diamond circle of flat beans , which corresponds to the experimental data.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/6961
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.