Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27904
Title: Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства
Authors: Давидова О. Ю.
Keywords: готельно-ресторанне господарство
регіональний ринок
розвиток
інноваційне управління
стратегія
Issue Date: 2022
Citation: Давидова О. Ю. Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства / О. Ю. Давидова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матер. XІ Всеукр. наук.-практ. конф., присв. до 70-річчя з дня народж. проф. В. Ф. Доценка, м. Київ, 17 18 трав. 2022 р.: тези допов. – Київ: НУХТ, 2022. – С. 157-158.
Abstract: У публікації наголошено на доцільність розробки рекомендацій з удосконалення та розвитку готельно-ресторанного господарства для кожного конкретного ринку. Акцентовано увагу на розробці регіональних стратегій розвитку готельно-ресторанного господарства, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності й економічної ефективності регіональних підприємств. Запропоновано використання інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства при розробці стратегії розвитку підприємства та його адаптації в ринкових умовах.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27904
Appears in Collections:Статті (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Тези доповіді.pdf1,77 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.