Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27904
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Давидова О. Ю. | - |
dc.date.accessioned | 2022-06-26T18:50:15Z | - |
dc.date.available | 2022-06-26T18:50:15Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Давидова О. Ю. Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства / О. Ю. Давидова // Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі : матер. XІ Всеукр. наук.-практ. конф., присв. до 70-річчя з дня народж. проф. В. Ф. Доценка, м. Київ, 17 18 трав. 2022 р.: тези допов. – Київ: НУХТ, 2022. – С. 157-158. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27904 | - |
dc.description.abstract | У публікації наголошено на доцільність розробки рекомендацій з удосконалення та розвитку готельно-ресторанного господарства для кожного конкретного ринку. Акцентовано увагу на розробці регіональних стратегій розвитку готельно-ресторанного господарства, спрямованих на підвищення конкурентоспроможності й економічної ефективності регіональних підприємств. Запропоновано використання інноваційного управління розвитком підприємств готельно-ресторанного господарства при розробці стратегії розвитку підприємства та його адаптації в ринкових умовах. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанне господарство | ru_RU |
dc.subject | регіональний ринок | ru_RU |
dc.subject | розвиток | ru_RU |
dc.subject | інноваційне управління | ru_RU |
dc.subject | стратегія | ru_RU |
dc.title | Формування стратегії розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези доповіді.pdf | 1,77 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.