Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Методичні матеріали (ГРБ)
Монографії (ГРБ)
Навчальні видання (ГРБ)
Статті (ГРБ)
Статті студентів (ГРБ)
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 31-40 из 45.
назад
1
2
3
4
5
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2022
Вплив розвитку сфери гостинності на міське середовище
Івашура А. А.
;
Шаховська О. В.
2022
Основи курортології та рекреації: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа, освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Сисоєва С. І.
2022
Основи гостинності: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Жуков В. В.
2022
Sustainable production and consumption strategies in the context of european integration processes in Ukraine
Ivashura А.
;
Protasenko O.
2022
Ланцюговий ефект розповсюдження інноваційної технології редиспергуючих харчових домішок у виробництво кераміки та вогнетривів
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
;
Буторіна Д. Д.
2022
Проблеми та перспективи сталості індустрії гостинності
Логвінков С. М.
;
Борисенко О. М.
2022
Система фермерство – гостинність як інноваційна модель
Івашура А. А.
2022
Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі
Протасенко О. Ф.
;
Мигаль Г. В.
2022
Аналіз проблеми ефективного і безпечного функціонування цифрових екосистем
Костенко В. І.
;
Протасенко О. Ф.
2022
Реалізація принципів сталого розвитку у питаннях безпеки на виробництві
Лебедєва А. А.
;
Протасенко О. Ф.
Просмотр
Автор
13
Івашура А. А.
7
Протасенко О. Ф.
4
Борисенко О. М.
4
Давидова О.
4
Давидова О. Ю.
3
Protasenko O.
3
Жуков В. В.
3
Логвінков С. М.
3
Мигаль Г. В.
2
Protasenko O. F.
.
дальше >
Тема
8
індустрія гостинності
7
стале виробництво
6
готельно-ресторанний бізнес
5
сталий розвиток
4
послуга
4
підприємство
4
інноваційна діяльність
3
безпека
3
готельно-ресторанне господарство
3
маркетингові стратегії
.
дальше >