Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312
Название: Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі
Авторы: Протасенко О. Ф.
Мигаль Г. В.
Ключевые слова: зелена інфраструктура
екологічна культура
готельно-ресторанний бізнес
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Протасенко О. Ф. Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі / О. Ф. Протасенко, Г. В. Мигаль // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс] : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків, 2022. ‒ С. 357-358.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто питання застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі. Проаналізовані переваги і недоліки використання зеленої інфраструктури на об’єктах готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Протасенко_ЗАСТОСУВАННЯ_ПРИНЦИП В_ЗЕЛЕНО _IНФРАСТРУКТУРИ_В_.pdf327,3 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.