Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Протасенко О. Ф. | - |
dc.contributor.author | Мигаль Г. В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-12-18T21:00:44Z | - |
dc.date.available | 2022-12-18T21:00:44Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Протасенко О. Ф. Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі / О. Ф. Протасенко, Г. В. Мигаль // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс] : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків, 2022. ‒ С. 357-358. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312 | - |
dc.description.abstract | У роботі розглянуто питання застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі. Проаналізовані переваги і недоліки використання зеленої інфраструктури на об’єктах готельно-ресторанного бізнесу. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | зелена інфраструктура | ru_RU |
dc.subject | екологічна культура | ru_RU |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.title | Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Располагается в коллекциях: | Статті (ГРБ) |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Протасенко_ЗАСТОСУВАННЯ_ПРИНЦИП В_ЗЕЛЕНО _IНФРАСТРУКТУРИ_В_.pdf | 327,3 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.