Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312
Назва: Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі
Автори: Протасенко О. Ф.
Мигаль Г. В.
Теми: зелена інфраструктура
екологічна культура
готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Протасенко О. Ф. Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі / О. Ф. Протасенко, Г. В. Мигаль // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс] : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків, 2022. ‒ С. 357-358.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто питання застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі. Проаналізовані переваги і недоліки використання зеленої інфраструктури на об’єктах готельно-ресторанного бізнесу.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протасенко_ЗАСТОСУВАННЯ_ПРИНЦИП В_ЗЕЛЕНО _IНФРАСТРУКТУРИ_В_.pdf327,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.