Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28289
Название: Проблеми та перспективи сталості індустрії гостинності
Авторы: Логвінков С. М.
Борисенко О. М.
Ключевые слова: індустрія гостинності
сталий розвиток
сталі практики
маркетингові стратегії
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Логвінков С. М. Проблеми та перспективи сталості індустрії гостинності / С. М. Логвінков, О. М. Борисенко // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : зб. тез доп. ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф., 6 жовт. 2022. – Львів : ЛДУФК ім. Івана Боберського, 2022. – С. 66-68. (укр. мова)
Краткий осмотр (реферат): Сталий розвиток вже давно є ключовою темою в індустрії гостинності, водночас такі важливі питання, як ліквідація харчових відходів та одноразового пластику, управління енергією та водними ресурсами, відповідальний туризм та збереження довкілля, залишаються важливими проблемами, що потребують термінового вирішення. Існує і проблематика непрямих викидів, що передаються далі по ланцюжку створення вартості, здатних значно ускладнити кількісне оцінювання загального впливу компанії на навколишнє середовище і суспільство. Не розуміючи справжнього впливу компанії, важко виміряти прогрес, але технологія управління впливом може вжити заходів щодо забезпечення стійкості компанії такими ж доступними та прозорими, як і її фінансові звіти.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28289
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.