Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943
Назва: Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Автори: Бутенко Д. С.
Теми: тимчасове розміщення
організація харчування
готельно-ресторанний бізнес
прибутковість
конкурентоспроможність
розвиток
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Бутенко Д. С. Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Д. С. Бутенко // матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 85-річному ювілею професора Віктора Йосиповича Шияна, 19 лют. 2021 р. – 2021. ‒ С. 274-276.
Короткий огляд (реферат): Тези присвячено розгляду актуальних питань в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Приведено досвід США та статистичні дані останніх років в готельно-рестораному бізнесі. Запропоновано шляхи підвищення якості послуг в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Надано та проаналізовано статистичну інформацію за готельно-ресторанного бізнесу України. Представлено рекомендації щодо залучення іноземних туристів в Україну. Виокремлено можливі шляхи залучення інвестицій. Обґрунтовано доцільність розвитку галузі тимчасового розміщення й організації харчування.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943
Розташовується у зібраннях:Статті (МБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу.pdf133,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.