Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943
Title: Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу
Authors: Бутенко Д. С.
Keywords: тимчасове розміщення
організація харчування
готельно-ресторанний бізнес
прибутковість
конкурентоспроможність
розвиток
Issue Date: 2021
Citation: Бутенко Д. С. Тенденції та шляхи розвитку готельно-ресторанного бізнесу / Д. С. Бутенко // матеріали міжнар. наук.-практ. конф., присвяченої 85-річному ювілею професора Віктора Йосиповича Шияна, 19 лют. 2021 р. – 2021. ‒ С. 274-276.
Abstract: Тези присвячено розгляду актуальних питань в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Приведено досвід США та статистичні дані останніх років в готельно-рестораному бізнесі. Запропоновано шляхи підвищення якості послуг в галузі тимчасового розміщення й організації харчування. Надано та проаналізовано статистичну інформацію за готельно-ресторанного бізнесу України. Представлено рекомендації щодо залучення іноземних туристів в Україну. Виокремлено можливі шляхи залучення інвестицій. Обґрунтовано доцільність розвитку галузі тимчасового розміщення й організації харчування.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/25943
Appears in Collections:Статті (МБ)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.