Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Т) : [12] Домівка зібрання Перегляд статистики

Огляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 12 з 12
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Організація обслуговування туристів в рамках програм сільського туризму (на прикладі Полтавської області)Черниш І. В.
2021Застосування конкурентного аналізу у розробленні маркетингової стратегії туристичного підприємстваСлєпакова К. І.
2021Оптимізація роботи туристичного підприємства шляхом імплементації глобальної системи дистрибуціїКурчинок Є. В.
2021Організація гастрономічного туризму (на прикладі Полтавської області)Бакало Н. В.
2020Концепція маркетингу взаємовідносин у сфері туристичних послугШеремет Д. А.
2020Особливості споживчої поведінки у туризміСлєпакова К. І.
2020Особливості адаптації та навчання персоналу у туристичній сферіЛеонов Р. В.
2020Впровадження стратегії сталого розвитку в туристичній галузіМяснікова А. А.
2020Особливості впровадження корпоративної соціальної відповідальності на підприємствах туризмуКуріна К. Р.
2019Обґрунтування перспектив розвитку зеленого туризму в УкраїніОпара М. І.
2019Удосконалення управління якістю готельних послугВалежний В. Г.
2019Удосконалення комплексу просування туристичного продукту шляхом застосування інформаційних технологійІванова К. О.
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 1 до 12 з 12