Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27025
Название: Оптимізація роботи туристичного підприємства шляхом імплементації глобальної системи дистрибуції
Авторы: Курчинок Є. В.
Ключевые слова: глобальна система дистрибуції
Амадеус
Сейбр
інноваційні технології
система бронювання
авіапослуги
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Курчинок Є. В. Оптимізація роботи туристичного підприємства шляхом імплементації глобальної системи дистрибуції: дипломна робота на здобуття освітнього ступеня магістра: спец. 242 «Туризм» / Є. В. Курчинок. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2021.
Краткий осмотр (реферат): У роботі було обґрунтовано необхідність роботи у системах глобальної дистрибуції для туристичних підприємств світу та України. Було проаналізовано та ідентифіковано роль глобальної системи дистрибуції для ринку туристичних послуг. Було запропоновано імплементувати нову систему глобальної дистрибуції, також, план навчання персоналу для професійної роботи з новим інструментом. Визначено потенційно вигідного партнера для розширення ринку для підприємства. Робота складається із вступу, трьох розділів, загального висновку, списку використаних джерел та додатків. Текст містить таблиці та рисунки.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27025
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів вищої освіти (Т)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Курчинок_ДП.pdf1,25 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.