Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Кафедра міжнародної економіки і менеджменту
Кафедра підприємництва і торгівлі
Кафедра статистики і економічного прогнозування
Кафедра туризму
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 31-40 из 40.
назад
1
2
3
4
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівня
Давидова О. Ю.
;
Сисоєва С. І.
2023
Управління бізнес-комунікаціями в підприємницькій діяльності
Бутенко Д. С.
;
Новиков М. В.
2022
Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесі
Жуков В.
2023
Використання інтернет-маркетингу у просуванні брендів та продуктів
Кисельов О. С.
2023
Управління ризиками підприємства для забезпечення його конкурентоспроможності
Баранов Є. О.
2023
Аналіз основних визначень поняття та факторів конкурентоспроможності підприємства
Гусєва П. М.
2023
Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти
Давидова О. Ю.
2023
Запровадження інноваційних технологій з метою розвитку суб’єкта підприємницької діяльності
Ситніков В.
2023
Економічна поведінка підприємства: аналіз підходів визначення дефініції
Раєвнєва О. В.
;
Бровко О. І.
;
Су Жуй
Просмотр
Автор
5
Тимошенко К. В.
4
Бровко О. І.
4
Раєвнєва О. В.
3
Бестужева С. В.
3
Давидова О.
3
Давидова О. Ю.
3
Нікітіна А. В.
2
Проскурніна Н. В.
2
Сисоєва С. І.
2
Шталь Т. В.
.
дальше >
Тема
8
розвиток
8
управління
5
конкурентоспроможність
5
обслуговування
5
послуга
5
споживач
4
виробництво
4
ефективність
4
заклад
4
персонал
.
дальше >
по дате выпуска
15
2023
10
2020
10
2022
3
2021
2
2024