Поиск


Текущие фильтры:


Начать новый поиск
Добавить фильтры:

Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.


Результаты 31-40 из 40.
Найденные ресурсы:
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» другого (магістерського) рівняДавидова О. Ю.; Сисоєва С. І.
2023Управління бізнес-комунікаціями в підприємницькій діяльностіБутенко Д. С.; Новиков М. В.
2022Управління ризиками в готельно-ресторанному бізнесіЖуков В.
2023Використання інтернет-маркетингу у просуванні брендів та продуктівКисельов О. С.
2023Управління ризиками підприємства для забезпечення його конкурентоспроможностіБаранов Є. О.
2023Аналіз основних визначень поняття та факторів конкурентоспроможності підприємстваГусєва П. М.
2023Організація ресторанного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освітиДавидова О. Ю.
2023Запровадження інноваційних технологій з метою розвитку суб’єкта підприємницької діяльностіСитніков В.
2023Економічна поведінка підприємства: аналіз підходів визначення дефініціїРаєвнєва О. В.; Бровко О. І.; Су Жуй