Skip navigation
Главная страница
Просмотр
Разделы и коллекции
Просмотр ресурсов по:
Даты випуска
Авторы
Заголовки
Темы
Справка
Язык
українська
English
русский
Войти
Мой архив ресурсов
Обновления на e-mail
Редактировать профиль
Repository Simon Kuznets Kharkiv National University of Economics
Поиск
Поиск:
Весь архив электронных ресурсов
Факультет міжнародної економіки і підприємництва
Кафедра готельного і ресторанного бізнесу
Кафедра міжнародної економіки і менеджменту
Кафедра підприємництва і торгівлі
Кафедра статистики і економічного прогнозування
Кафедра туризму
запрос
Текущие фильтры:
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Начать новый поиск
Добавить фильтры:
Используйте фильтры для уточнения результатов поиска.
Название
Автор
Тема
по дате выпуска
Has File(s)
Равно
Содержит
ID
Не равно
Не содержит
Не ID
Результаты 11-20 из 20.
назад
1
2
дальше
Найденные ресурсы:
Дата выпуска
Название
Автор(ы)
2020
Формування інноваційних кластерів як засобу підвищення національної конкурентоспроможності
Брусільцева Г. М.
2021
Особливості функціонування та розвитку інноваційних кластерів і їх вплив на конкурентоспроможність економіки
Горобинська М. В.
2022
Стартап як індикатор конкурентоспроможності сфери туризму та гостинності
Погуда Н. В.
2021
Теоретико-методичні аспекти формування та реалізації міжнародної конкурентної стратегії підприємства
Бестужева С. В.
2020
Фактори конкурентоспроможності закладів вищої освіти України
Раєвнєва О. В.
;
Малишко Є. О.
;
Бровко О. І.
;
Чернишов В. В.
2020
Підприємництво України у світовому розрізі
Терлига Т. Г.
2022
Чинники міжнародної конкурентоспроможності ІТ-підприємств
Дибач І. Л.
2022
Особливості маркетингового забезпечення експортної діяльності підприємства в умовах цифрової трансформації
Астахова І. Е.
;
Горобинська М. В.
2022
Особливості синтезу механізму управління конкурентоспроможністю підприємства
Піддубна Л. І.
2022
Основи гостинності: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Жуков В. В.
Просмотр
Автор
2
Горобинська М. В.
2
Недяк А. Р.
2
Нікітіна А. В.
2
Піддубна Л. І.
2
Чернуха Т. С.
2
Шульга Д. А.
1
Астахова І. Е.
1
Бестужева С. В.
1
Бровко О. І.
1
Брусільцева Г. М.
.
дальше >
Тема
3
міжнародний ринок
3
оцінка
3
інновації
2
глобалізація
2
ефективність
2
заклад вищої освіти
2
конкуренція
2
підприємство
2
стартап
2
туризм
.
дальше >
по дате выпуска
11
2020
5
2022
4
2021