Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27233
Название: Особливості функціонування та розвитку інноваційних кластерів і їх вплив на конкурентоспроможність економіки
Авторы: Горобинська М. В.
Ключевые слова: стратегія розвитку
кластер
інноваційний кластер
кластерізація
конкурентоспроможність
національна економіка
Дата публикации: 2021
Библиографическое описание: Горобинська М. В. Особливості функціонування та розвитку інноваційних кластерів і їх вплив на конкурентоспроможність економіки / М. В. Горобинська // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики: матер. міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., м. Харків, 19 лист. 2021 р. : тези допов. – Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2021. – С.172-174.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто теоретичні засади понять «кластера» та «інноваційного кластера» з урахуванням сучасного міжнародного досвіду. Проведений аналіз дозволив стверджувати про необхідність прискорення кластерного розвитку в Україні та розглядати інноваційні кластери як один із ключових факторів зростання конкурентоспроможності національної економіки. Запропоновано оцінювати вплив інноваційного кластера на конкурентоспроможність країни за відповідними показниками, які надають кількісну відносну оцінку участі кластерів у забезпеченні економічного зростання в цілому.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27233
Располагается в коллекциях:Статті (МЕМ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Горобинс_ка_М.В.TEZU_2021.pdf374,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.