Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19937
Назва: Условия уменьшения энергоемкости обработки и шероховатости поверхности при шлифовании
Інші назви: Умови зменшення енергоємності обробки і шорсткості поверхні при шліфуванні
Conditions for reducing the energy intensity of processing and surface roughness during grinding
Автори: Новиков Ф. В.
Новіков Ф. В.
Novikov F. V.
Теми: шлифование
энергоемкость
шероховатость поверхности
шліфування
енергоємність
шорсткість поверхні
grinding
energy consumption
surface roughness
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Новиков Ф. В. Условия уменьшения энергоемкости обработки и шероховатости поверхности при шлифовании / Ф. В. Новиков // Физические и компьютерные технологи : материалы ХХIII междунар. научно-практ. конф., 21-22 дек. 2017 г., Харьков. – Одесса: ОНПУ, 2018. – С. 12–19.
Короткий огляд (реферат): Теоретически показано влияние формы режущих зерен алмазного круга на условия уменьшения энергоемкости обработки и шероховатости поверхности при шлифовании. Теоретично показано вплив форми ріжучих зерен алмазного круга на умови зменшення енергоємності обробки та шорсткості поверхні при шліфуванні. The influence of the shape of the cutting grains of a diamond wheel on the conditions for reducing the energy intensity of processing and the surface roughness during grinding
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19937
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сборник 23 конф., стр 12-19 .pdf340,58 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.