Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19937
Title: Условия уменьшения энергоемкости обработки и шероховатости поверхности при шлифовании
Other Titles: Умови зменшення енергоємності обробки і шорсткості поверхні при шліфуванні
Conditions for reducing the energy intensity of processing and surface roughness during grinding
Authors: Новиков Ф. В.
Новіков Ф. В.
Novikov F. V.
Keywords: шлифование
энергоемкость
шероховатость поверхности
шліфування
енергоємність
шорсткість поверхні
grinding
energy consumption
surface roughness
Issue Date: 2018
Citation: Новиков Ф. В. Условия уменьшения энергоемкости обработки и шероховатости поверхности при шлифовании / Ф. В. Новиков // Физические и компьютерные технологи : материалы ХХIII междунар. научно-практ. конф., 21-22 дек. 2017 г., Харьков. – Одесса: ОНПУ, 2018. – С. 12–19.
Abstract: Теоретически показано влияние формы режущих зерен алмазного круга на условия уменьшения энергоемкости обработки и шероховатости поверхности при шлифовании. Теоретично показано вплив форми ріжучих зерен алмазного круга на умови зменшення енергоємності обробки та шорсткості поверхні при шліфуванні. The influence of the shape of the cutting grains of a diamond wheel on the conditions for reducing the energy intensity of processing and the surface roughness during grinding
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/19937
Appears in Collections:Статті (ТіБЖ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Сборник 23 конф., стр 12-19 .pdf340,58 kBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.