Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18425
Назва: Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств
Автори: Мартіянова М. П.
Смітія Х. О.
Теми: конкурентоспроможність
конкурентоспроможність продукції
підприємство
конкуренція
хлібопекарська галузь
Дата публікації: 2017
Бібліографічний опис: Мартіянова М. П. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств / М. П. Мартіянова, Х. О. Смітія // Актуальные научные исследования в современном мире: ХХХ Междунар. научн. конф., 26-27 октября 2017 г., Переяслав-Хмельницкий: сб. научных трудов. – Переяслав-Хмельницкий, 2017. ‒ Вып. 10(30), Ч. 7. – С. 39‒44.
Короткий огляд (реферат): Досліджено сутність організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності продукції. Визначено основні проблеми підвищення конкурентоспроможності хлібопекарської галузі. Запропоновано перелік напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств, враховуючи специфіку галузі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18425
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Мартиянова,Смития_статья.pdf1,08 MBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.