Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18425
Title: Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств
Authors: Мартіянова М. П.
Смітія Х. О.
Keywords: конкурентоспроможність
конкурентоспроможність продукції
підприємство
конкуренція
хлібопекарська галузь
Issue Date: 2017
Citation: Мартіянова М. П. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств / М. П. Мартіянова, Х. О. Смітія // Актуальные научные исследования в современном мире: ХХХ Междунар. научн. конф., 26-27 октября 2017 г., Переяслав-Хмельницкий: сб. научных трудов. – Переяслав-Хмельницкий, 2017. ‒ Вып. 10(30), Ч. 7. – С. 39‒44.
Abstract: Досліджено сутність організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності продукції. Визначено основні проблеми підвищення конкурентоспроможності хлібопекарської галузі. Запропоновано перелік напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств, враховуючи специфіку галузі.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18425
Appears in Collections:Статті (ЕПОБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Мартиянова,Смития_статья.pdf1,08 MBAdobe PDFThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.