Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18425
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorМартіянова М. П.-
dc.contributor.authorСмітія Х. О.-
dc.date.accessioned2018-03-12T09:15:56Z-
dc.date.available2018-03-12T09:15:56Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationМартіянова М. П. Напрями підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств / М. П. Мартіянова, Х. О. Смітія // Актуальные научные исследования в современном мире: ХХХ Междунар. научн. конф., 26-27 октября 2017 г., Переяслав-Хмельницкий: сб. научных трудов. – Переяслав-Хмельницкий, 2017. ‒ Вып. 10(30), Ч. 7. – С. 39‒44.en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/18425-
dc.description.abstractДосліджено сутність організаційно-економічних основ підвищення конкурентоспроможності продукції. Визначено основні проблеми підвищення конкурентоспроможності хлібопекарської галузі. Запропоновано перелік напрямів підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємств, враховуючи специфіку галузі.en_US
dc.language.isouken_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїen_US
dc.subjectпідприємствоen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectхлібопекарська галузьen_US
dc.titleНапрями підвищення конкурентоспроможності продукції хлібопекарських підприємствen_US
dc.typeArticleen_US
Располагается в коллекциях:Статті (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Мартиянова,Смития_статья.pdf1,08 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.