Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7302
Назва: | Вплив абразиву на шорсткість поверхні при поліруванні |
Інші назви: | Influence of surface roughness on abrasive for polishing Влияние абразива на шероховатость поверхности при полировании |
Автори: | Шкурупій В. Г. Shkurupiy V. G. Шкурупий В. Г. |
Теми: | полірування процес мікрорізання зернистість абразиву алмазні зерна якість обробки шорсткість поверхні polishing process microcutting Grit diamond grain processing quality surface roughness полирование процесс микрорезания зернистость абразива алмазные зерна качество обработки шероховатость поверхности |
Дата публікації: | 2010 |
Видавництво: | НТУ ХПІ |
Бібліографічний опис: | Шкурупій В.Г. Вплив абразиву на шорсткість поверхні при поліруванні / В.Г. Шкурупій // Вісник НТУ “ХПІ” : зб. наук. праць. тематичний вип.: Технології в машинобудуванні. − Х., НТУ ХПІ. − 2010. − № 25. − С. 92-97. |
Короткий огляд (реферат): | Рассмотрено влияние зернистости абразива на интенсивность сглаживания поверхностей деталей в процессе обработки. Определены оптимальные условия обработки при полировании, даны конкретне практические рекомендации по повышению качества обработки при полировании. Consider the effect of abrasive grits on the intensity of the smoothing of surfaces parts during processing. The optimal processing conditions during polishing, are specific, practical recommendations for improving the quality of treatment at polishing. Розглянуто вплив зернистості абразиву на інтенсивність згладжування поверхонь деталей у процесі обробки. Визначено оптимальні умови обробки при поліруванні, дані конкретні практичні рекомендації з підвищення якості обробки при поліруванні. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7302 |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2.1. Шкурупий В.Г. ХПИ 2010.pdf | 286,08 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.