Please use this identifier to cite or link to this item:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7302
Title: | Вплив абразиву на шорсткість поверхні при поліруванні |
Other Titles: | Influence of surface roughness on abrasive for polishing Влияние абразива на шероховатость поверхности при полировании |
Authors: | Шкурупій В. Г. Shkurupiy V. G. Шкурупий В. Г. |
Keywords: | полірування процес мікрорізання зернистість абразиву алмазні зерна якість обробки шорсткість поверхні polishing process microcutting Grit diamond grain processing quality surface roughness полирование процесс микрорезания зернистость абразива алмазные зерна качество обработки шероховатость поверхности |
Issue Date: | 2010 |
Publisher: | НТУ ХПІ |
Citation: | Шкурупій В.Г. Вплив абразиву на шорсткість поверхні при поліруванні / В.Г. Шкурупій // Вісник НТУ “ХПІ” : зб. наук. праць. тематичний вип.: Технології в машинобудуванні. − Х., НТУ ХПІ. − 2010. − № 25. − С. 92-97. |
Abstract: | Рассмотрено влияние зернистости абразива на интенсивность сглаживания поверхностей деталей в процессе обработки. Определены оптимальные условия обработки при полировании, даны конкретне практические рекомендации по повышению качества обработки при полировании. Consider the effect of abrasive grits on the intensity of the smoothing of surfaces parts during processing. The optimal processing conditions during polishing, are specific, practical recommendations for improving the quality of treatment at polishing. Розглянуто вплив зернистості абразиву на інтенсивність згладжування поверхонь деталей у процесі обробки. Визначено оптимальні умови обробки при поліруванні, дані конкретні практичні рекомендації з підвищення якості обробки при поліруванні. |
URI: | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7302 |
Appears in Collections: | Статті (ЗСЖіБЖ) |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
2.1. Шкурупий В.Г. ХПИ 2010.pdf | 286,08 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.