Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/4770
Title: Методичні рекомендації до наскрізної програми практики для студентів спеціальності "Маркетинг" денної форми навчання
Other Titles: Методические рекомендации по сквозной программе практики для студентов специальности "Маркетинг" дневной формы обучения
Guidelines to the comprehensive practice program for full-time students of speciality "Marketing"
Authors: Рожко В. І.
Рожко В. И.
Rozhko V. I.
Keywords: знання
практика
управління маркетингом
підприємство
процесний підхід
навички
конкурентоспроможність
вміння
знания
процессный подход
управление маркетингом
предприятие
конкурентоспособность
умения
навыки
practice
management of marketing
enterprise
competitiveness
competences
skills
knowledge
the process approach
Issue Date: 2014
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Методичні рекомендації до наскрізної програми практики для студентів спеціальності "Маркетинг" денної форми навчання / укл. В. І. Рожко. – Х. : Вид. ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2014. – 24 с. (Укр. мов.)
Abstract: Подано програму практики підготовки бакалаврів і магістрів та її зміст за відповідними видами практики, методичні рекомендації щодо закріплення знань і вимоги до оформлення звіту. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей.
Представлена программа практики подготовки бакалавров и магистров и ее содержание по соответствующим видам практики, методи¬ческие рекомендации относительно закрепления знаний и требования к оформлению отчета по практике. Рекомендовано для студентов экономических специальностей.
A program of practical training of bachelors and masters and its content according to corresponding kinds of practice is given. Guidelines to consolidation of knowledge and making reports on practice are presented. Recommended for students of economic specialities.
URI: http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/4770
Appears in Collections:Методичні матеріали (М)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.