Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380
Назва: Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства
Автори: Давидова О. Ю.
Колонтаєвський О. П.
Сегеда І. В.
Теми: гігієна
санітарія
безпека
продукція
заклад
готельно-ресторанне господарство
технологічний процес
Дата публікації: 2024
Бібліографічний опис: Гігіієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства : підручник / О. Ю. Давидова, О. П. Колонтаєвський, І. В. Сегеда. – Харків : нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2024. – 234 с.
Короткий огляд (реферат): У підручнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів готельно-ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, фахівців у галузі готельно-ресторанного господарства.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023_печ_3П_Гіг_і_Сан_в_галузі_підручник1.pdf1,66 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.