Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380
Title: Гігієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства
Authors: Давидова О. Ю.
Колонтаєвський О. П.
Сегеда І. В.
Keywords: гігієна
санітарія
безпека
продукція
заклад
готельно-ресторанне господарство
технологічний процес
Issue Date: 2024
Citation: Гігіієна і санітарія закладів готельно-ресторанного господарства : підручник / О. Ю. Давидова, О. П. Колонтаєвський, І. В. Сегеда. – Харків : нац. ун-т міськ. госп-ва ім. О. М. Бекетова. – Харків : ХНУМГ ім. О. М. Бекетова, 2024. – 234 с.
Abstract: У підручнику висвітлені питання щодо організації санітарного режиму закладів готельно-ресторанного господарства, ситуаційних фахових завдань, пов’язаних з науково обґрунтованими санітарно-гігієнічними вимогами до технологічного процесу виробництва, реалізації готової кулінарної продукції, заходів профілактики харчових отруєнь, оцінки якості харчових продуктів. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти, фахівців у галузі готельно-ресторанного господарства.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31380
Appears in Collections:Навчальні видання (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023_печ_3П_Гіг_і_Сан_в_галузі_підручник1.pdf1,66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.