Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30893
Назва: Особливості формування споживчого попиту в домогосподарствах з різним рівнем доходу
Автори: Шиян Д. В.
Герасименко Ю. С.
Теми: домогосподарства
доходи та витрати населення
рівень витрат на продукти харчування
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Шиян Д. В. Особливості формування споживчого попиту в домогосподарствах з різним рівнем доходу / Д. В. Шиян, Ю. С. Герасименко // Маркетинг майбутнього: виклики та реалії: матеріали V Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 9 червня 2023 р. - Київ: Навчально-науковий інститут менеджменту та підприємництва ДУТ, 2023. - С. 137-139.
Короткий огляд (реферат): Формування попиту населення є центральним елементом маркетингових досліджень. Саме орієнтація є потреби ринку визначає успіх конкретних компаній та в кінцевому випадку формує економічний механізм інноваційного розвитку економіки. Саме тому для підприємців отримання інформації відносно особливостей споживання ти чи інших товарів та послуг різними групами населення є дуже важливим елементом ринкової стратегії. Саме тому вважаємо доцільним висвітлити питання як формувався даний попиту в домогосподарствах Україні у передвоєний період. Особливості даного попиту є доволі сталими і скоріше за все будуть в значній мірі зберігатися і під час воєнного період та у повоєнний час. Наведені дані дають підставу стверджувати, що існує тісний зв'язок між рівнем доходу домогосподарств та рівнем поживання продуктів харчування. Такими чином діє чіткий механізм залежності споживання продуктів харчування з рівнем доходу домогосподарств.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30893
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.