Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28629
Название: Маркетинг взаємовідносин як концепція інноваційного розвитку підприємства
Авторы: Пасько М. І.
Соломка А. К.
Ключевые слова: виробник
споживач
маркетинг взаємовідносин
інновації
елементи маркетингу відносин
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Пасько М. І. Маркетинг взаємовідносин як концепція інноваційного розвитку підприємства [Електронне видання] / М. І. Пасько, А. К. Соломка // Конкурентоспроможність та інновації: проблеми науки та практики : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 25 листопада 2022 р. : тези допов. - Харків : ФОП Лібуркіна Л. М., 2022. – С. 502-505.
Краткий осмотр (реферат): Щоб залишатися конкурентоспроможним, сучасний бізнес повинен достатньо володіти інформацією про своїх клієнтів, розробляти нові бізнес-моделі, пропонувати нетрадиційні рішення. Активність підприємств у створенні й реалізації інновацій дає їм змогу діяти на випередження – формувати нові споживчі потреби, створювати нові ринкові сегменти. Тісний зв'язок інтересів виробників продукції з інтересами споживачів, дає підстави розглядати їх у взаємодії – як рівновигідний для обох сторін постійний обмін інформацією про нові можливості і нові потреби з розрахунку на плідне співробітництво у довгостроковій перспективі. Визначено, що основна ідея концепції маркетингу відносин або взаємодії (Relationship Marketing) відображає прагнення усіх суб’єктів ринку спільно вирішувати проблеми, пов’язані з виробництвом товарів і послуг. Виокремлено основні елементи маркетингу відносин. Сформульовано мету маркетингу взаємовідносин як створення ефективної маркетингової системи взаємодії, тобто переведення комунікацій зі споживачем на рівень особистісних взаємин. Визначено переваги реалізації клієнтоорієнтованих стратегій у рамках маркетингу відносин.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28629
Располагается в коллекциях:Статті (МЛІ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Тези_Пас_ко,_Соломка.pdf532,98 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.