Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27333
Назва: Концепції та принципи сталості в сільському господарстві
Автори: Черноіванова А. О.
Теми: сталість
агроекосистеми
забруднення
диференційований підхід
прогнозування
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Черноіванова А. О. Концепції та принципи сталості в сільському господарстві / А. О. Черноіванова // Міжнар. наук. журн. «Вісник науки». – Рига, Латвія. – 2022. – № 8. – С. 29-32.
Короткий огляд (реферат): У роботі розглянуто необхідність нових підходів, які дозволять інтегрувати біологічні та екологічні процеси у виробництво продуктів харчування. Розглянуто зовнішні ефекти сільськогосподарського виробництва, які дозволять звести до мінімуму використання ресурсів та технологій, що завдають шкоди навколишньому середовищу або здоров'ю фермерів та споживачів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27333
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.