Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27333
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЧерноіванова А. О.-
dc.date.accessioned2022-05-06T13:59:43Z-
dc.date.available2022-05-06T13:59:43Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЧерноіванова А. О. Концепції та принципи сталості в сільському господарстві / А. О. Черноіванова // Міжнар. наук. журн. «Вісник науки». – Рига, Латвія. – 2022. – № 8. – С. 29-32.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27333-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто необхідність нових підходів, які дозволять інтегрувати біологічні та екологічні процеси у виробництво продуктів харчування. Розглянуто зовнішні ефекти сільськогосподарського виробництва, які дозволять звести до мінімуму використання ресурсів та технологій, що завдають шкоди навколишньому середовищу або здоров'ю фермерів та споживачів.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectсталістьru_RU
dc.subjectагроекосистемиru_RU
dc.subjectзабрудненняru_RU
dc.subjectдиференційований підхідru_RU
dc.subjectпрогнозуванняru_RU
dc.titleКонцепції та принципи сталості в сільському господарствіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.