Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27333
Название: Концепції та принципи сталості в сільському господарстві
Авторы: Черноіванова А. О.
Ключевые слова: сталість
агроекосистеми
забруднення
диференційований підхід
прогнозування
Дата публикации: 2022
Библиографическое описание: Черноіванова А. О. Концепції та принципи сталості в сільському господарстві / А. О. Черноіванова // Міжнар. наук. журн. «Вісник науки». – Рига, Латвія. – 2022. – № 8. – С. 29-32.
Краткий осмотр (реферат): У роботі розглянуто необхідність нових підходів, які дозволять інтегрувати біологічні та екологічні процеси у виробництво продуктів харчування. Розглянуто зовнішні ефекти сільськогосподарського виробництва, які дозволять звести до мінімуму використання ресурсів та технологій, що завдають шкоди навколишньому середовищу або здоров'ю фермерів та споживачів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27333
Располагается в коллекциях:Статті (ЗСЖіБЖ)



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.