Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20843
Назва: Організація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня
Інші назви: Организация ресторанного хозяйства рабочая программа учебной дисциплины для студентов специальности 242 "Туризм" первого (бакалаврского) уровня
Organization of the restaurant business: syllabus of the educational discipline for students of speciality 242 "Tourism" the first (bachelor) level
Автори: Яцун Л. М.
Козубова Н. В.
Yatsun L. M.
Kozubova N. V.
Теми: ресторанне господарство
галузь туризму
робоча програма
ресторанное хозяйство
отрасль туризма
рабочая программа
restaurant industry
tourism industry
work program
Дата публікації: 2018
Бібліографічний опис: Організація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Л. М. Яцун, Н. В. Козубова. – Х.: Вид-во ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2018. – 14 с.
Короткий огляд (реферат): Подано тематичний план навчальної дисципліни та її зміст за модулями й темами, описано компетентності, які набуває студент у процесі роботи на практичних (семінарських) заняттях, та програмні результати навчання, вміщено перелік рекомендованих джерел, методику оцінювання знань студентів. Подано тематический план учебной дисциплины и ее содержание по модулям и темам, описано компетентности, которые приобретает студент в процессе работы на практических (семинарских) занятиях, и программные результаты обучения, помещен перечень рекомендованных источников, методику оценки знаний студентов. The thematic plan of the discipline and its content by modules and themes are given, the competencies that the student will learn during the practical (seminar) classes and the programme results of training are suggested, the list of recommended references, the methodology for assessing the students' knowledge are described.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/20843
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (Т)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
РПНД_рестор.pdf431,17 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.