Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18455
Назва: | Управління конкурентоспроможністю підприємства : методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" другого (магістерського) рівня |
Автори: | Селезньова Г. О. Запащук Л. В. |
Теми: | конкуренція конкурентоспроможність конкурентоспроможність продукції конкурентоспроможність підприємства конкурентні переваги ключові компетентності конкурентне середовище |
Дата публікації: | 2017 |
Видавництво: | ХНЕУ ім. С. Кузнеця |
Бібліографічний опис: | Управління конкурентоспроможністю підприємства. Методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / укл. Г.О. Селезньова, Л.В. Запащук; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (939 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. - 78 с. - Загол. з титул. екрану. |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано практичні завдання, які згруповані за модулями та охоплюють основні теми цієї навчальної дисципліни. Надані завдання передбачають різний рівень складності, що дозволяє визначити ступінь засвоєння студентами теоретичних знань і набуття практичних умінь і навичок у використанні інструментарію оцінювання рівня конкурентоспроможності продукції та підприємства в цілому, а також розроблення заходів щодо їх підвищення згідно з професійними компетентностями. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей освітнього ступеня "магістр". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://127.0.0.1/jspui/handle/123456789/18455 |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ЕПОБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2017-Селезньова Г О, Запащук Л В.pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.