Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/18455
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorСелезньова Г. О.-
dc.contributor.authorЗапащук Л. В.-
dc.date.accessioned2018-03-20T12:38:52Z-
dc.date.available2018-03-20T12:38:52Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationУправління конкурентоспроможністю підприємства. Методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" другого (магістерського) рівня [Електронний ресурс] / укл. Г.О. Селезньова, Л.В. Запащук; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. - Електрон. текстові дан. (939 КБ). - Х. : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2017. - 78 с. - Загол. з титул. екрану.en_US
dc.identifier.urihttp://127.0.0.1/jspui/handle/123456789/18455-
dc.description.abstractЗапропоновано практичні завдання, які згруповані за модулями та охоплюють основні теми цієї навчальної дисципліни. Надані завдання передбачають різний рівень складності, що дозволяє визначити ступінь засвоєння студентами теоретичних знань і набуття практичних умінь і навичок у використанні інструментарію оцінювання рівня конкурентоспроможності продукції та підприємства в цілому, а також розроблення заходів щодо їх підвищення згідно з професійними компетентностями. Рекомендовано для студентів економічних спеціальностей освітнього ступеня "магістр".en_US
dc.language.isouken_US
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяen_US
dc.subjectконкуренціяen_US
dc.subjectконкурентоспроможністьen_US
dc.subjectконкурентоспроможність продукціїen_US
dc.subjectконкурентоспроможність підприємстваen_US
dc.subjectконкурентні перевагиen_US
dc.subjectключові компетентностіen_US
dc.subjectконкурентне середовищеen_US
dc.titleУправління конкурентоспроможністю підприємства : методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 051 "Економіка" другого (магістерського) рівняen_US
Располагается в коллекциях:Методичні матеріали (ЕПОБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
2017-Селезньова Г О, Запащук Л В.pdf1,33 MBAdobe PDFЭскиз
Просмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.