Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31308
Назва: Організація готельного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Автори: Давидова О. Ю.
Сисоєва С. І.
Теми: споживач
послуги
підприємництво
господарство
культурно-масове обслуговування
попит
іноземні туристи
курсова робота
вимоги до структури
змісту й оформлення
Дата публікації: 2023
Видавництво: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Бібліографічний опис: Організація готельного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, С. І. Сисоєва; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (823 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 48 с. — Загол. з титул. екрану.
Короткий огляд (реферат): Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт із навчальної дисципліни. Викладено вимоги до структури, оформлення та змісту курсової роботи. Наведено тематику робіт і список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31308
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023-Давидова О.Ю., Сисоєва С.І..pdf823,5 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.