Please use this identifier to cite or link to this item: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31308
Title: Організація готельного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Давидова О. Ю.
Сисоєва С. І.
Keywords: споживач
послуги
підприємництво
господарство
культурно-масове обслуговування
попит
іноземні туристи
курсова робота
вимоги до структури
змісту й оформлення
Issue Date: 2023
Publisher: ХНЕУ ім. С. Кузнеця
Citation: Організація готельного господарства. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. О. Ю. Давидова, С. І. Сисоєва; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (823 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 48 с. — Загол. з титул. екрану.
Abstract: Подано методичні рекомендації до виконання курсових робіт із навчальної дисципліни. Викладено вимоги до структури, оформлення та змісту курсової роботи. Наведено тематику робіт і список рекомендованої літератури. Рекомендовано для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.
URI: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31308
Appears in Collections:Методичні матеріали (ГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2023-Давидова О.Ю., Сисоєва С.І..pdf823,5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.