Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30977
Назва: Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесів
Автори: Жуков В. В.
Теми: фактори ризику
готельно-ресторанний бізнес
безпека
мінімізацією ризиків
Дата публікації: 2022
Бібліографічний опис: Жуков В. В. Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесів / В. В. Жуков // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 2 листопада 2022 р. : тези допов. / Державний біотехнологічний ун-т. – Харків, 2022. – С. 326–327.
Короткий огляд (реферат): У сучасному висококонкурентному середовищі бізнес повинен постійно аналізувати можливі ризики функціонування. Наявність ризиків та їх значущість стосується і готельного бізнесу, який має формувати стратегії підвищення безпеки проживання клієнтів та роботи персоналу готелю. Основною проблемою, яка виникає у готельєрів при забезпеченні безпеки, є той фактор, що їм необхідно балансувати між адекватним забезпеченням безпеки та рівнем гостинності. Ця суперечлива проблема багато в чому унікальна і відрізняється від інших галузей. Постояльці очікують, що готелі піклуватимуться про них так, щоб вони почувалися як вдома, та були в безпеці.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30977
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жуков В.В. с.-326-327.pdf120,23 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.