Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30977
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorЖуков В. В.-
dc.date.accessioned2024-01-24T22:08:23Z-
dc.date.available2024-01-24T22:08:23Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationЖуков В. В. Фактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесів / В. В. Жуков // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конференції, 2 листопада 2022 р. : тези допов. / Державний біотехнологічний ун-т. – Харків, 2022. – С. 326–327.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/30977-
dc.description.abstractУ сучасному висококонкурентному середовищі бізнес повинен постійно аналізувати можливі ризики функціонування. Наявність ризиків та їх значущість стосується і готельного бізнесу, який має формувати стратегії підвищення безпеки проживання клієнтів та роботи персоналу готелю. Основною проблемою, яка виникає у готельєрів при забезпеченні безпеки, є той фактор, що їм необхідно балансувати між адекватним забезпеченням безпеки та рівнем гостинності. Ця суперечлива проблема багато в чому унікальна і відрізняється від інших галузей. Постояльці очікують, що готелі піклуватимуться про них так, щоб вони почувалися як вдома, та були в безпеці.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectфактори ризикуru_RU
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесru_RU
dc.subjectбезпекаru_RU
dc.subjectмінімізацією ризиківru_RU
dc.titleФактори ризику в готельному бізнесі в умовах інтеграційних процесівru_RU
dc.typeArticleru_RU
Располагается в коллекциях:Статті (ГРБ)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Жуков В.В. с.-326-327.pdf120,23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.